HUAWEI P30 Pro kraluje prestižnímu fotožebříčku DxOMark

Před pár dny se Huawei pochlubil, že jeho vlajkový model Huawei P30 PRO trhá rekordy ve světě mobilních fotografií. Podle všech informací je P30 PRO opravdu velmi solidní fotomobil. Přečtěte si tiskovou zprávu, kterou před pár dny Huawei vydal.

Původní tisková zpráva

Nový prémiový model HUAWEI P30 Pro boří rekordy ve světě mobilních fotografií. Při náročném testování DxOMark obdržel neuvěřitelných 112 bodů, což z něj dělá nového krále prestižního fotožebříčku. Těsně v patách jsou mu „bratříčci“ HUAWEI Mate 20 Pro a HUAWEI P20 Pro se 109 body. Nový HUAWEI P30 Pro tak plní, co slíbil a překonává limity fotografie.

Nezávislé měření ukázalo, že si HUAWEI P30 Pro vedl skvěle ve všech měřených disciplínách. Podle recenze si telefon dokázal bez problémů poradit s fotografováním za velmi špatných světelných podmínek, server vyzdvihl také bezkonkurenční výsledky při použití bokeh efektu či zoomu.

Model HUAWEI P30 Pro se pyšní novým systémem Leica Quad Camera. Ten se skládá ze čtyř objektivů: hlavní fotoaparát s rozlišením 40 Mpx a snímačem Huawei SuperSpectrum, ultra širokoúhlý objektiv s rozlišením 20 Mpx, teleobjektiv s rozlišením 8 Mpx a objektiv Huawei Time-of-Flight. Právě tento snímač se stará o zmíněný povedený bokeh efekt. Na přední straně je smartphone osazen 32Mpx snímačem.

Zdroj obrázků: Huawei tisková zpráva