HUAWEI P30 lite: kandidát na mobil roku střední třídy

Huawei představil novinku Huawei P30 lite. Říká o něm že by mohl být horkým kandidátem na mobil roku 2019 ve střední třídě. Ostatně u modelů značky Huawei s přívlastkem „lite“ by to žádným překvapením nebylo.

Přečtěte si specifikace tohoto modelu v tiskové zprávě od Huawei.

Původní tisková zpráva

Nejnovější smartphone HUAWEI P30 lite kombinuje vynikající design s hi-tech inovacemi společnosti Huawei. Přístroj je vybaven třemi zadními fotoaparáty s podporou širokoúhlého fotografování a umělé inteligence (AI). Díky vysoké kvalitě čoček mohou dnes mladí fotografičtí nadšenci pořizovat fotografie na svůj smartphone v kvalitě plakátu. Trojité kameře dominuje hlavní fotoaparát s rozlišením 48 Mpx doplněný o 8 Mpx širokoúhlý fotoaparát a 2 Mpx snímač hloubky. Pro úžasný uživatelský zážitek je HUAWEI P30 lite vybaven čipovou sadou Kirin 710 pracující v tandemu s uživatelským rozhraním EMUI 9.0.1. a s interním úložištěm o velikost 128 GB.

Každá ohnisková vzdálenost má své jedinečné kouzlo a výhody. Teleobjektiv vyniká zachováním detailů o fotografických objektech, zatímco širokoúhlý objektiv poskytuje větší perspektivu. Ani pro profesionální fotografy není jednoduché nosit s sebou několik objektivů. Takže se dnes nakonec i oni uchylují k pořizování fotografií pomocí skvělých smartphonů.

Vynikající design a inovativní výrobní techniky

HUAWEI P30 lite v souladu s důrazem na špičkovou kvalitu a moderní design přístrojů pokračuje v následování vytyčené strategie a spojuje moderní vzhled s předními technologiemi značky, jako tomu bylo třeba v případě řady HUAWEI P20 nebo HUAWEI Mate 20.

Model HUAWEI P30 lite je kromě bohatého technologického balíčku, který se ukrývá uvnitř přístroje, odhodlaný usilovat o dokonalost i vně. HUAWEI P30 lite je k dispozici ve třech barevných provedeních: Midnight Black, Pearl White a Peacock Blue. Jedná se o evoluci proslulé gradientové barvy Huawei, která využívá zářivý film k akcentování zadní části přístroje s nádechem futuristického půvabu.

HUAWEI P30 lite je určen všem, kteří milují módu. Přirození uživatelé nejnovějšího modelu nikdy nepřestávají jednat odvážně a kreativně a jsou otevřeni novým výzvám. Jejich kreativitu podporuje funkce vyzváněcích video tónů. Lidé milují možnost nastavit si své oblíbené vyzvánění. Nyní si mohou dokonce zvolit preferované video. K dispozici je tak možnost stahovat klipy z oblíbených sociálních sítí a následně je využít i jako odpověď na příchozí hovor.

HUAWEI P30 lite, nejnovější zástupce nadšenců do fotografování, bude k dispozici v České republice za cenu 8 999 korun. Pokud si ho zájemci pořídí v období od 15. dubna do 12. května, získají k němu jako dárek bluetooth reproduktor Huawei CM51.

Zdroj obrázků: Huawei tisková zpráva