Neomezená data – aktivujte si je na léto ZDARMA! (video)

Dobrý den vyčerpali ste 80% svého datového limitu. 

To je zpráva kterou byste  od svého operátora rozhodně nikdy nechtěli dostat. A vypadá to, že do budoucna ji ani dostávat nebudete muset. Čeští operátoři totiž postupně začínají nabízet svým zákazníkům neomezené datové limity.

Vodafone

První byl Vodafone. Ten prisel s naprosto férovou nabídkou. Neomezený tarif za 599 Kč. Tento Tarif nabízí neomezené volání, sms a čerpání dat v rámci celé EU + navíc sleva 3000 korun na telefon…..To zní jako nabídka, která se neodmítá. Bohužel to ale má několik podstatných ale. 

První ale… 

Pro dosažení ceny 599 Kč musíte využívat tuto službu minimálně 4x. Tzn. musíte sehnat alespoň 3 další lidi, kteří by byli ochotni si neomezený tarif také pořídit. To je reálné ve firemní sféře, ale v rodině? Nevim nevim….

První ale… 3x 732 Kč – Pokud seženete jen 2 lidi, dostanete neomezené volání za 732 Kč. To je ještě pořád slušná nabídka.

První ale… 2x 998 Kč – Pokud se ale spojíte jen ve dvouch neomezený tarif každého z vás vyjde na bezmála litr (998 Kč). To už je ale cena, kterou by byl ochotnej zaplatit jen někdo kdo data v mobilu využívá opravdu hodně.

První ale… v jednom to to nepůjde – No a pokud uvažujete o tarifu sám nebo sama, na neomezené data úplně zapomeňte. Jsou dostupné minimálně pro dva zákazníky.

Druhé ale… + internet nadoma

Druhé ale spočívá v tom, že ve své domácnosti navíc musíte mít i pevný internet od Vodafonu za dalších 399 Korun. OK, špatný internet to není, ono prakticky ani nezáleží jestli vám ten internet na stejné přípojce poskytuje Vodafone, T-mobile nebo O2, ale, chce se vám do toho? A co když máte smlouvu s jiným poskytovatel? Tady moje nadšení rázem opadlo. 

Třetí ale… neomezený internet, omezený rychlostí

Ale bohužel to není všechno! Onen neomezený tarif jedno malé omezení přecejenom skrývá. A to omezení rychlosti stahování na 5 Mbit za sekundu.Jako joooo, pro mě by to asi zas takový problém nebyl. 5 Mega v mobilu rozhodně není málo. A na běžné používání napohodu. Projíždění webu, sledování videí atd. Ale víte jak, začíná to nadšením a končí to zkaženou třešničkou na dortu. Proč?????

T-mobile

O pár dní po později moje zklamání tak trošku rozehnal T-mobile, který svým zákazníkům nabídl neomezená data také. Sice jen do konce prázdnin, ale opravdu neomezená. Jak množstvím stažených dat, tak i rychlostí. A hlavně!!!!! úplně zadarmo!

Jak na to?

Stačí si stáhnout aplikaci můj T-mobile, přihlásit se a hned na úvodní obrazovce kliknout na nabídku pro neomezená data na léto. To je vše!

T-mobile – dobře ty!

Myslím že tato velkorysost byla od T-mobile velice chytrým krokem. Pojistil si totiž svoje zákazníky minimálně do konce prázdnin. A má tak dostatek času na vymyšlení mnohem zajímavější nabídky než má Vodafone.

O2

(23.6. 2019) O2 zatím s žádnou podobnou nabídkou nepřišel, ale očekává se že se zanedlouho k trendu připojí.

Jaký máte názor?

Napište mi do komentáře u videa, jaký na věc máte pohled vy.