10 TOP věcí na Xiomi MiBand 4

10 důležitých věcí o Xiaomi MiBand 4 a odpověď na odtázku zda bych je doporučil či nikoliv. Vítejte na kanále ToJebest.cz, já jsem Martin Čada. Pokud vás tohle téma zajímá, dejte dole pod videem Odběr a jdeme na to.

1 BATERIE Xiaomi MiBand 4

Pro mě největší výhodou tutoho a vlastně všech chytrých náramků je dlouhá výdrž baterie na jedno nabití. MiBand 4 zvládne skoro 20 dnů.

2 DISPLAY Xiaomi MiBand 4

Většina levnějších náramků a vlastně i předchozí modely MiBandu trpí na špatně čitelné displeje na sluníčku. MiBand 4 je na tom úplně jinak. 

Disponuje novým barevným dotykovým display, který má celkem slušné rozlišení a hlavně perfektní jas. Takže ho lze bezproblému používat i na přímém slunci.

3 SLAĎTE SE PODLE NÁLADY

Xiaomi MiBand se na celém světě prodalo velmi velké množství a i díky tomu je k dostání mnoho barev a variant silikonových pásků. Můžete použít i ty pro 3. generaci. 

Navíc v náramku je velký výběr celkem povedených ciferníků, máte tak široké možnosti při sladění k jakékoliv příležitosti nebo náladě.

4 NOTIFIKACE na Xiaomi MiBand 4

Na náramku vidíte informace o příchozím hovoru, který můžete stišit nebo odmítnout. Můžete si také na Xiaomi MiBand 4 přečíst zprávu nebo notifikaci z jakékoliv aplikace.

 Drobnou chybičkou na kráse je absence českých znaků, ale dá se na to zvyknout. Navíc si můžete nahrát firmware, který tento neduh odstraní.

5 OVLÁDÁNÍ HUDBY Xiaomi MiBand 4

Hodně praktické je, že prostřednictvím Xiaomi MiBand 4 můžete ovládat hudbu na telefonu.

6 POHODLNOST Xiaomi MiBand 4

Díky nízké váze a příjemnému silikonovému pásku je jedna radost mít náramek na ruce. Většině nejspíš nebude vadit ani při spánku a navíc díky voděodolnosti do 50 m se s ním nemusíte bát ani ve vodě nebo v dešti.

7 MĚŘENÍ SPORTOVNÍCH AKTIVIT

Skrývá v sobě spolehlivý krokoměr, měření tepu a sportovních aktivit. Bohužel není moc velký výběr, ale většině běh, jízda na kole, chůze, posilování nebo plavání bude stačit.

8 CENA Xiaomi MiBand 4

Příjemným překvapením je cena, ta se v tuto chvíli pohybuje lehce přes 1 000 Kč. To si myslím že je na tak povedený náramek paráda.

9 ANDROID I IOS

Xiaomi MiBand 4 je opravdu povedený náramek. Nemusí se ale radovat jen majitelé Androidů, tento náramek je totiž kompatibilní i s Iphone.

10 APLIKACE A NASTAVENÍ

Xiaomi MiBand 4 se při vývoji aplikace pro náramek asi zamyslelo. Máte možnost si nastavit mnoho funkcí, tak jak vám jen budou vyhovovat. 

Například jestli se má náramek aktivovat natočením ruky, popřípadě od kdy do kdy. Frekvence tepového snímače, výběr ciferníků nebo nastavení notifikací a mnoho dalšího. Jen škoda, že aplikace pro Iphone je o malinko ořezanější.

ZÁVĚR

Takže suma sumárum chytrý fitness náramek Xiaomi MiBand 4 bych rozhodně všem doporučil. Pokud Vás na Xiaomi MiBand 4 něco zajímá, ptejte se v komentářích, pokud se vám videjko líbilo a chcete mi pomoct, tak mi dejte prosím dole pod videem like a odběr se zvonečkem a v příštím videu čau.